maandag 3 januari 2011

stroomschema

Het baasje twittert, maar dat was bekend.
Zo volgt hij Alexander P. Nee niet de crimineel maar de politicus.
Zo twitterde Alexander vandaag het volgende:

"Als ik ga solliciteren ziet dat er volgens Min. BZK zo uit ... in hoofdlijnen ;-) http://yfrog.com/h0v46fgj"


Als je vervolgens even googelt kom je al snel op de volgende link terecht:
"http://www.rijksoverheid.nl/bestanden/documenten-en-publicaties/brochures/2010/12/25/sollicitatieplicht-en-outplacement-voor-politieke-ambtsdragers/brochure-sollicitatieplicht-politieke-ambtsdragers.pdf."

Daar wordt in het kort, slechts 48 pagina's, uit de hand gedaan dat je als politieke ambtsdrager na het verlaten van je politieke ambt moet re-integreren dan wel met behulp van een re-integratiebureau dan wel via een outplacementbureau.

Het baasje is zelf ook ambtenaar geweest en heeft daardoor nog wel eens de neiging om deze beroepsgroep de hand boven het hoofd te houden, maar dit gedrocht van een brochure slaat toch wel alles. Zo vindt ook het baasje.

Hoeveel politici zouden er nou zijn die na afloop van hun politieke carrière denken, kom laat ik nu eens lekker op mijn rug gaan liggen, ik heb de samenleving genoeg gediend laat de samenleving mij nu maar eens bedienen.

Of zouden beide ondertekenaars Opstelten en Donner bij deze brochure speciaal gedacht hebben aan hun gedoogpartner. Waar sommige fractieleden toch op zijn minst de indruk hebben laten bestaan dat zij het niet zo nauw nemen met de regels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten